Min hemlighet för ett bra välmående

Vad kul att ha er här igen! Hoppas ni mår fantastiskt idag och verkligen njuter av sommaren vi äntligen fått. Jag skulle vilja ta upp lite om vart jag går på massagebehandlingar numera, eftersom att ni varit väldigt nyfikna och ställt mycket frågor och haft mycket funderingar på hur jag gör för att vara så glad och må så bra jämt. Vill dela med mig av min hemlighet som jag använder mig utav för att hålla mig så pigg och glad som det bara går i vardagen, och det är så mycket som – massage! Ja, jag går alltså då på massagebehandlingar och det gör jag i Mölndal i Göteborg hos ett företag och en salong som då alltså heter så mycket som – Astudillo Zaldivar, som ägs och drivs av fantastiska Miguel. Så, till alla er nyfikna följare där ute, det här är min hemlighet och mitt hemliga tips till er! Jag rekommenderar dessutom denna studio specifikt, då jag gått på flera massagestudior men upplever just den här salongen som den bästa som jag varit på och den som hjälpt mig mest och på det bästa sätt med bra massage helt enkelt. Så nu när ni fått veta lite om min hemlighet tänker jag faktiskt avsluta det här inlägget och faktiskt försvinna härifrån. Men ni får gärna fortsätta med att ställa fler frågor om ni då undrar något. Vi hörs! Hej så länge.