Åker hur många mil som helst för att ta mig hit!

Hej på er alla mina glada och härliga följare. Jag är så himla glad idag. Vill gärna dela med mig och berätta om varför! Jag har.. Färgat håret! Äntligen! Jag åkte faktiskt hela vägen från Göteborg i Västra Götaland till Stockholm för att åka till den här helt fantastiska och grymma frisör. Salongen som jag åkte till och som jag även skulle vilja rekommendera och tipsa er om, heter så mycket som Beauty by us AB! Den här salongen är så fantastisk! Man blir alltid så himla bra bemött här. En av alla anledningar och orsaker till att jag åker hela vägen från Göteborg till Stockholm är för deras fantastiska service och deras otroligt bra produkter som de använder sig av på deras salong.

Jag njuter verkligen när jag kommer till denna salongen och blir ompysslad av den fantastiska och trevliga personal som jobbar här. Jag ser verkligen fram emot att träffa alla mina nära och kära, släkt och bekanta och bara visa upp mitt nya jag nu! Vill visa upp mitt nya hår för alla! Och skryta lite! Jag är så nöjd med det här företaget och deras frisörer här, skulle inte kunna bli bättre ompysslad på en frisörsalong alls. Om ni vill ha ett tips på en bra frisör, så tycker jag absolut att ni ska åka till Beauty By Us AB i Stockholm, oavsett var någonstans ni bor. Det blir så verkligen värt det. Nu ska jag avsluta det här inlägget, och gå vidare ut och skryta lite om mitt hår, för det får man väl göra? Hoppas ni mår bra och har det bra! Hejdå!